Clasament divizie A

  1. 1. Municipal MCM Targoviste
  2. 2. BC TELEORMAN Alexandria
  3. 3. CET Govora
  4. 4. BC ICIM Arad
  5. 5. U TRUSTUL CRE Cluj Napoca

[+] vezi intregul clasament

FORUM/SUPORTERI

Inregistreaza-te pentru a avea acces la forumul U Trustul CRE. Clic aici pentru a accesa formularul de inregistrare.

Evenimente

CET Govora – U Trustul CRE Cluj-Napoca

Etapa a IV-a a Campionatului Naţional Volkswagen la baschet feminin a prilejuit un succes important pentru echipa “U” Trustul CRE, care a reuşit să se impună pe terenul echipei aflate pe primul loc în clasament. Întâlnirea cu CET Govora a fost permanent la discreţia clujencelor care au repurtat victoria la un scor categoric, 67-46 (25-14, 13-14, 9-11, 20-7). “Le-am depăşit clar la concepţie de joc şi la rezistenţă fizică. Cu apărarea combinată, care a funcţionat foarte bine le-am pus mari probleme, nu au mai putut înscrie cu atîta uşurinţă”, ne-a rezumat cele întîmplate directorul tehnic Horia Pop.

Punctele echipei clujene au fost marcate de Cosel (15, 3x3), Orosz (13, 2x3), Huţanu (13), Cl. Pop (9), Ardeleanu (7, 1x3), Moroşanu (6), Karlstrom (3, 1x3) şi Giurgiu (1). Au arbitrat Bukuresti László (Sovata) şi Liviu Ioniţă (Bucureşti), comisar FRB fiind Ion Breza.

În urma acestui rezultat, clujencele au urcat pe poziţia secundă a clasamentului, fiind devansate doar de arădencele care s-au impus în disputa directă.

Pentru “U” Trustul CRE urmează un nou examen dificil, meciul de pe teren propriu cu CSS-Liceul Teoretic “Mikes Kelemen” Sfîntu Gheorghe (duminică, 11 noiembrie, meci televizat în direct pe canalul Telesport).


PARTENERI

SPONSOR PRINCIPAL

PARTENER COMUNICARE

PARTENERI

PARTENERI