Clasament divizie A

  1. 1. Municipal MCM Targoviste
  2. 2. BC TELEORMAN Alexandria
  3. 3. CET Govora
  4. 4. BC ICIM Arad
  5. 5. U TRUSTUL CRE Cluj Napoca

[+] vezi intregul clasament

FORUM/SUPORTERI

Inregistreaza-te pentru a avea acces la forumul U Trustul CRE. Clic aici pentru a accesa formularul de inregistrare.

Comunicate

Trofeul Nicolae Martin la baschet feminin

O dată cu preluarea de către Trustul CRE Cluj-Napoca a echipei de baschet feminin „U” Cluj, devine realitate un vis mai vechi al iubitorilor sportului cu mingea la coş: aceea a organizării unui turneu cu participare internaţională, competiţie care se vrea prilej de plăcute aduceri aminte a ceea ce au fost anii de glorie ai baschetului feminin din Cluj sub bagheta unui magician, Nicolae Martin. Turneul va avea loc în data de 12-13 Octombrie, începând cu ora 9.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.
Arc peste timp, la mai mult de două decenii distanţă de anii în care Universitatea Cluj era un nume cunoscut şi de temut în arena europeană, prima ediţie a Trofeului „Nicolae Martin” la baschet feminin îşi propune să-l comemoreze pe acela care, timp de mai bine de trei decenii, s-a dăruit total sportului clujean, omul care a adus în acest oraş 12 titluri de campioană la baschet feminin şi care a dus echipa Universităţii clujene pe locul 5 în clasamentul celor mai bune grupări din Europa.
Iubitorii de baschet care-şi vor rupe, cu siguranţă, din timpul liber pentru a fi alături de foarte tânăra echipă a Clujului în tentativa sa de a ţine acasă trofeul, vor avea parte de plăcuta surpriză a reîntâlnirii cu majoritatea componentelor celor două generaţii de campioane, cele ale anilor ‘80 şi ‘90, care se vor confrunta în cadrul unui atractiv meci demonstrativ ALL-STAR GAME, în data de 12 Octombrie, ora 19.
Programul celor două zile de baschet care vor marca primele file ale noii cărţi de istorie a echipei va include o serie întreagă de surprize, dintre care amintim doar proiecţiile celor mai importante secvenţe din “meciul meciurilor”, “U” Cluj-Primigi Vicenza.
Intrarea fiind liberă, toţi iubitorii de baschet sunt invitaţi să onoreze cu prezenţa lor evenimentele care vor să marcheze un nou început pentru baschetul feminin din Cluj, având ca finalitate reînnodarea şirului de succese oprit la cifra de 14 titluri naţionale, la finele sezonului 1992-93.


Program eveniment

Vineri, 12 octombrie:
09:30 - 11:00 CSM „U” Oradea - DEAC-SI Debrecen
11:00 - 12:30 “U” Trustul CRE Cluj-Napoca - Nyiregyhaza FSE- NYKS
15:30 - 17:00 CSM „U” Oradea - Nyiregyhaza FSE-NYKS
17:00 - 18:30 “U” Trustul CRE Cluj-Napoca - DEAC-SI Debrecen
18:45 - 19:00 Vizionare secvenţe meci “U” Cluj-Napoca - Primigi Vicenza
19:00 - 19:30 Joc demonstrativ ALL-STAR GAME (Campioanele anilor 1980-1990)

Sâmbătă, 13 octombrie:
09:30 - 11:00 DEAC-SI Debrecen - Nyiregyhaza FSE-NYKS
11:00 - 12:30 CSM „U” Oradea - “U” Trustul CRE Cluj-Napoca
12:30 Festivitatea de premiere

sursa: www.numaibaschet.ro


PARTENERI

SPONSOR PRINCIPAL

PARTENER COMUNICARE

PARTENERI

PARTENERI